Kundreferenser

Vad kunder har att säga efter behandling hos oss

 

”Hej Oskar
 
Jag vill egentligen bara dela med mig av att Ida den 18 mars för 2 år sedan klev jag in på ditt kontor
Jag hade då börjat röka igen efter ett uppehåll på över 7 år (så jävla korkat )
Men efter att rökt lite sporadiskt i 1 år tog jag tag i det igen ! Och det var för 2 år sedan
Jag gjorde ett par extra booster behandlingar med för att klara skulle egentligen kommit tillbaka till dig för en ny booster efter semestern men jag glömde av det och det gick ju bra 👍🏻 ändå
Och här sitter jag , är faktiskt stolt över mig själv , och lärt mig det att skulle jag bli sugen på skiten igen så kommer jag ringa dig och ta en ny booster behandling
Tack snälla för din hjälp att nå dit jag är idag 🌺🌺🌺🌺
Med vänlig hälsning, Elaine Karlsson”

- Elaine Karlsson Göteborg

”Hej Håkan, firar 1 år utan snus idag. Känns jäkla skönt att slippa. Med vänliga hälsningar Staffan”

- Staffan Jonsson Stockholm

”Hej Simon, tänkte skriva några rader som du bad om i hopp om att det hamnar på hemsidan. Efter ca 14 år som aktiv rökare så är jag nu inne på min 10e vecka som rökfri! Det känns helt fantastiskt. Jag valde behandlingen som även motverkar viktuppgång och kilona har bara runnit av mig (minus ca 15kg).”

- Tobias Eriksson från Stockholm

”Jag hade provat o sluta men mådde så dåligt varje gång, men när jag gjoerde det med hjälp från Ljusbubblan slapp jag abstinensen och behövde bara jobba med vanan, så nu har det gått två år och sex månader sen jag slutade. Tack Ljusbubblan, känner mig väldigt stolt och fräshare.”

- Seija Karjalainen från Gävle

”Vi njuter fortfarande av ett rökfritt liv och är mycket nöjda med laserbehandlingen och det professionella bemötandet vi fick hos Relief”

- Lennart och Ann-Christine från Göteborg

”Jag är så förvånad att det har varit enkelt! Att man efter 50 år som rökare inte är röksugen. Och en sak till – när jag gick & la mig på kvällen som rökare var min puls ofta så hög och nu är det ingenting! Och min tandläkare är väldigt glad! Tack Helen!”

- Marie-Louise Aidersjö från Kungsbacka

Vill bara tacka för sist, väldigt tacksam för behandlingen. Det funkar verkligen, och väldigt härlig känsla efteråt. Ha det så bra, kanske hörs av igen framöver men förhoppningsvis inte 🙂

- Andreas från Vellinge

Röklusten är som bortblåst och har så varit sen jag var till dig för 2 veckor sen! Helt otroligt och jag är sååå glad jag valde denna metod för att bli kvitt giftpinnarna! Stort tack till dig Marie-Louise och till Relief för alla peppande sms. Kramelikram

- Annette Bergström från Gävle

Detta var mer än magiskt, rena trolleriet faktiskt. Jag och min sambo trodde nog inte innerst inne på att detta verkligen skulle fungera, men det har det gjort till 100%. Röksuget är som bortblåst, som om jag aldrig rökt överhuvud taget. Nu har jag varit rökfri i 11 veckor och jag kan verkligen rekommendera detta.

Tack!

- Britt-Marie Frisk från Enskede

8 månader utan cigaretter, HURRA. Tack för hjälpen!

- Margaretha från Göteborg, 57 år.

Måste erkänna att jag var skeptisk först men det har gått kanon, har inte känt nåt sug alls sen jag var hos er i januari.

- Robert Eriksson från Stockholm

Laserbehandlingen hjälpte mig verkligen att sluta röka, jag har nu varit rökfri i 14 månader.

- Mia C. rökt i 27 år

Jämfört med andra metoder jag testat så var det här en barnlek!

- Helen, rökt i 36 år

”Behandlingen var verkligen avslappnande och jag kände inget sug efter cigaretter efteråt, jag är väldigt nöjd.”

- Lotta från Göteborg

Snuset var en så stor del av mig att jag tvekade på om jag verkligen skulle kunna sluta men nu har det gått ett år snart. Tack för hjälpen.

- Patrik R. från Mölndal

Fantastiskt, vi rekommenderar behandlingen så ofta vi kan!

- Jörgen och Mona från Malmö

Jag behövde 2 behandlingar men nu har jag varit rökfri i snart ett år.

- M. Rådström

Jag är helt övertygad om att jag aldrig kommer röka en cigarett mer i mitt liv!

- Lisbeth från Uppsala

Laserbehandlingen hjälpte mig verkligen, nu har också min man och dotter varit hos er. Alla är jättenöjda, tack!

- Bahar från Stockholm, 59 år

Efter att ha varit storrökare i mer än 40 år gjorde jag en behandling hos relief i Göteborg. Det var min svåger i Tyskland som rekommenderade metoden. Jag har nu varit rökfri i 2 år och fortsätter rekommendera er för personer som vill sluta röka.

- Lars Lindberg

Det är fantastiskt! Enda nackdelen är att jag saknar tändare hemma nuförtiden när jag ska tända ljus.

- Eva Gimfalk från Göteborg

Hej Helen, jag är fortfarande rökfri, och har inga tankar på att börja igen. Jag är mycket nöjd med behandlingen, tycker att det har varit väldigt lätt än så länge

- Ingmarie E. Kungsbacka

Härligt, 3 år sedan vi slutade röka, tack vare Oskar Lundblad på Relief!!

- Peter Almerson Göteborg

Idag är det 3 år sen vi slutade röka, tack vare Oskar Lundblad på Reliefkliniken, skönt!!

- Sven Almerson från Göteborg

Jag var rökare i 44 år men hittade annonsen om att sluta röka med laserterapi, nu efter 3 månader så är jag fortfarande rökfri! Hade jag vetat om denna metod tidigare hade jag gjort detta för längesen. Nu rekommenderar jag laserterapi till alla jag känner och inte känner!

- Sussie från Sollentuna

Det bästa beslutet jag tagit i mitt liv var att genomgå laserterapi för att sluta röka. Enkel och prisvärd behandling för att slippa abstinens och röksug = lyckat resultat.

- Paula Heiskanen från Alingsås

Efter nästan 60 år som rökare provade jag laserterapibehandling hos Relief i Göteborg och lyckades sluta, utan abstinensbesvär. Jag gick heller inte upp i vikt, vilket var något som oroat mig tidigare!

- Barbro Roos från Trollhättan

Jag är väldigt imponerad av behandlingen, har slutat röka förut men den här gången försvann suget helt och hållet. Det har nu gått över ett halvår och jag känner bara avsmak för cigaretter. Jag rekommenderar verkligen den här behandlingen till alla som vill sluta röka.

- Ulla Andersson från Kungälv

Jag var hos dig 28 april för att sluta röka. Hur bar du dig åt? Nu är det snart november och jag är fortfarande rökfri, helt otroligt med min konsumtion. Jag måste tacka för detta mirakel.

- Bengt Claesson från Kungsbacka

Jag gjorde en Reliefbehandling på Södermalm. Helt magiskt! En timmes lugn behandling och jag liksom ”svävade på moln” efteråt. Jag svävar fortfarande, inget röksug allt, trots både glögg och vin samt att jag vistats med rökande vänner. Känns som att jag aldrig rökt. Tack Relief, jag kommer att rekommendera detta till alla rökare jag känner

- Anneli S från Stockholm

Helen, Detta är inte klokt. Du är en ängel. Jag har rökt i 50 år och känner ingenting. Nu har det gått en månad och jag har fått ett nytt liv, Jag är fri! Och inte ett gram har jag gått upp. Du ska ha jättetack!

- Ros-Marie Olsson från Lindome

Jag har rökt och snusat sedan 15 års ålder. Försökt sluta röka ett antal ggr med resultat som varat mellan en vecka o tre månader. Vid varje tillfälle har min irritationströskel o tålamod gått ned på en nivå som gjort det jobbigt för min omgivning. Jag provade denna metod för 8 veckor sedan, har slutat med både rökning o snus, har aldrig skett tidigare. Ingen irritation eller tålamodsutmaning. Är en pragmatisk realist som verkligen tvivlade på att detta skulle fungera, men måste nu rekommenderar denna behandling.

- Carl-Johan 45 år

För ett år sedan (2 juni) fick jag en sluta röka behandling i Göteborg. Jag var skeptisk, men ville verkligen sluta röka efter 34 år. Dagen efter behandlingen var jättejobbig, men därefter har det inte varit några som helst problem och nu har jag hållt upp i ett år. Tack så mycket för hjälpen

- Lotta Arvidsson från Stenungssund

Hejsan, ville bara tala om att jag nu passerat min 37:e dag utan att röka 🙂 mår fantastiskt. Tack igen!

- Nina Lundgren från Malung

Hej Marie-Louise! Vill bara tacka dig för laser-behandlingen du gjorde på mig för att jag skulle kunna sluta röka.   

Direkt efter att jag hade gjort behandlingen försvann röksuget, det var som trolleri.   

Nu har jag varit rökfri i en månad, och jag har ingen som helst lust att ens titta åt en cigarett! Jag mår mycket bättre nu och orkar mycket mer. Den förändring jag har märkt mest är att mina kalla händer är ett minne blott. Förut var dom som två isklumpar, men nu är dom alltid varma. Använder knappt handskar längre 🙂   

Om jag hade råd och möjlighet, skulle du få tusen röda rosor som tack för hjälpen!!   

Ha de bäst och ha en riktigt god jul och ett gott nytt år!

- Kristian från Gävle

Hej, min dotter gjorde en behandling på Södermalm i Stockholm och vi är oändligt tacksamma, Sonja har fått massa energi, luktsinne tillbaka och är nöjdare än nöjd och rekommenderar dig mer än gärna åt sina finska vänner. Tusen tack!

- Lena och Sonja från Finland

Hej Mikael, Tack för fantastiskt resultat. Jag och min fru har varit rökare sedan tidig ungdom. Jag slutade efter 35 år men började igen efter att hållit upp i 13 år. Min fru har varit rökare i 49 år. Efter den behandling vi fick hos dig försvann röksuget helt, det har endast återkommit mycket korta stunder vid några tillfällen. Det vi var lite oroliga för var hur det skulle gå vid dom stunderna då man alltid tog ett bloss, t.ex. efter kaffet eller ett glas vin. Till bådas förvåning har det gått över förväntan och det har nu gått 2 månader och nu är suget efter tobak helt borta.  

Hälsningar  

Roger Jonasson

- Roger Jonasson från Rolfstorp

Hej, nu har jag varit rökfri i 76 dagar, 1900 cigg som jag inte rökt och 6000 kr som jag sparat. Trots att jag tog mot viktuppgång så har jag gått upp 3 kg. Det mest fantastiska var när jag gick ut på Järntorget och kände efter… nä det kändes som jag nyss hade rökt och så känns det ännu.

Mvh, Madeleine, Öckerö

- Madeleine från Öckerö

Jag gjorde mitt rökstopp 24/5 och är fortfararande rökfri 8v imorgon. Har försökt massor av gånger förut men blivit så deprimerad och tyckt att livet inte var värt utan cigaretter och det har jag sluppit den här gången. Prova, ni kommer inte att ångra er, tack Ljusbubblan.

- Lena Jonsson från Gävle

Jag gjorde behandlingen den 25/3 snart 5 månaders rökfrihet. Trodde inte så mycket på det här om jag ska vara ärlig. Men det är helt otroligt, inte röksugen alls det enda jag kan tycka är hur tråkigt det är, vad konstig man är.  Otroligt, jag har aldrig hållt upp så här länge och då har jag ändå provat allt, plåster, tabletter, akupunktur, you name it men det här funkade på mig i alla fall. Ingen speciell viktuppgång heller, inte hade jag rätta viljan heller, det bara gick så här bra.

- Anneli Åström från Gävle

”Ett stort tack för behandlingen. Hjälpte över förväntan. Jag har inte haft ett sug sen jag var hos er på midsommarafton.

- Martin Karlsson från Kristinehamn

”Var rökare i 39 år och efter många olika försök att sluta gav jag nästen upp. Hela min vardag var inrutad i ett mönster där rökningen styrde. Är nu i alla fall rökfri sedan 1,5 år och det tack vare Mikael på Relief i Halmstad. Tusen tack..

- Yvonne Csomor från Ängelholm

”Jag skulle så gärna vilja dela med mig av vad jag gjorde för 4 år sedan och som jag aldrig ångrat. Jag slutade röka tillsammans med min syster och hennes man och det har vi aldrig ångrat. Snart kommer ett stort reportage i Hemmets Journal där jag blir intervjuad. Jag räkte i över 40 år och Reliefs metod hjälpte oss att sluta för gott. Relief finns på många platser i Sverige, själv var jag i Göteborg.”

- Ingalill Söyland Ört från Alingsås

”Den 1 maj 2017 var jag hos er i Göteborg. Efter femtio års rökning blev jag rökfri!! Underbart! Berättar för bekanta o andra att ta steget o ringa till er för att bli av med skiten o må bättre dag för dag! Rökfria sommarkramar från Rajja.”

- Rajja från Göteborg

”Det här trodde jag aldrig. Jag hade snusat i över 40 år när jag provade laserbehandling och nu har det gått 6 månader sedan min sista prilla, härlig känsla och bäst av allt var att nästan hela kostnaden täcktes av mitt friskvårdsbidrag.”

- Lars-Erik från göteborg

”Hej Oscar, vill bara skriva och säga att jag och Jonas varit helt rök och snusfria och firar ett år just idag. Inga återfall. 1000 tack, det fungerade!!!”

- Anneli & Jonas från Göteborg