Så fungerar det

Sluta för gott

Den som röker eller snusar regelbundet känner till problemen med abstinensbesvär som yttrar sig en kort stund efter nikotinstoppet; oro, huvudvärk och svettningar. Många upplever även irritation, otålighet, aggressivitet, trötthet eller till och med depression och koncentrationssvårigheter. De här obehagliga följdsymptomen är den främsta orsaken till att före detta rökare drabbas av återfall och börjar röka igen. Relief kan hjälpa dig att sluta med nikotin en gång för alla med hjälp av effektiv laserbehandling.  

På de här sidorna får du veta hur snabb och säker metoden är och vad det kostar att äntligen bli fri från nikotinet. Det är aldrig för sent att sluta röka eller snusa. Kroppens återhämtning börjar nästan omedelbart och fortsätter under flera år.

Vår metod

Reliefs behandling är en kombination av kinesisk medicin och modern teknik. Under den 45 minuter långa behandlingen stimuleras särskilda punkter på kroppen med snabb och smärtfri lågenergilaser vilket gör att den naturliga produktionen av endorfiner ökar och ”mättar” nikotinreceptorerna. Därmed försvinner suget och abstinenssymptomen minimeras.

 

För att ytterligare stötta våra kunder har vi ett samtal både före och efter behandlingen där vi kartlägger individens nikotinvanor och ger handfasta tips för att klara sig igenom den första kritiska tiden efter nikotinstoppet.  Hela besöket tar cirka 90 minuter och de flesta av våra kunder blir rökfria efter bara ett behandlingstillfälle.

 

Under den första månaden efter behandlingen erbjuder vi motivationsstöd via sms och som en extra säkerhet erbjuder vi även en kostnadsfri efterbehandling inom ett år, för den som behöver.

 

Hälsovinsterna är stora för den som slutar använda nikotin och det är något som allt fler vill.  Laserbehandlingen utförs av kvalificerad personal:

 

• Ingen penetration av huden 
• Avslappnande och smärtfri behandling
• Ger omedelbar effekt